prx t33 promo afbeelding. 2

De PRX-T33 peeling Skin-Booster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren. De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door de unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide kan het serum de huidbarrière met verschillende snelheden op verschillende diepten passeren. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de huid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen.

De booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen boeken en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow. Tevens stimuleert de booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen het verouderingsproces te vertragen. De huid zal verstrakken en rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder worden.

Kenmerken en voordelen:

Direct zichtbaar effect.

Geen hersteltijd van de huid, door de unieke samenstelling.

Korte behandeltijd

Geschikt voor alle huidtype

Instant boost: hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid.

Anti-aging: Optimaal effect na kuurverband. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

Inclusief setje sachets van de WiQo Dermocosmetic crèmes als nabehandeling en voor een versterkend effect.

prx t33 promo afbeelding. 4

Tijdens de behandeling brengt de schoonheidsspecialist het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt stevig in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. Nadat deze lagen zijn ingewerkt wordt de huid gereinigd. De huid ziet er direct fris en stralend uit. Direct na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit. De dag na de behandeling kan de huid heel iets roder zijn, maar dit trekt binnen een dag weer weg. In de dagen na de behandeling kan een lichte vervelling optreden.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder de donkere huid.

 

Het advies is om deze behandelingen in een kuur van 4 tot 5 behandelingen te ondergaan met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u tot een week na de behandeling de WiQo Dermocosmetics, hiervan krijgt u per behandeling sachetjes met nabehandelingscrème mee voor thuis.

1 behandeling: €95

4 behandelingenin kuurverband: €360