comfort zone[Comfort zone]

Het merk [ comfort zone ] is bedacht en gelanceerd in 1996 door de familie Bollati uit Parma.
Het bedrijf, dat geboren is als onderzoekslaboratorium, is met enorm succes geëvolueerd als merk van internationaal niveau.
De kracht van het merk zit in de grondige wetenschappelijke kennis van de president van [ comfort zone ], dr. Davide Bollati, die altijd geavanceerd onderzoek naar natuurlijke en klinisch doeltreffende producten heeft uitgevoerd en daarmee exclusieve formules voor het merk [ comfort zone ] heeft ontwikkeld.
Door de doeltreffendheid van de speciaal geselecteerde actieve plantaardige ingrediënten en een uiterst prettige multisensoriële benadering, belooft [ comfort zone ] directe en op lange termijn uitzonderlijke resultaten

Dat de natuur bij ons hoog in het vaandel staat, blijkt ook uit het feit dat onze verpakkingen milieuvriendelijk zijn, onze producten dierproefvrij en bovendien volledig goedgekeurd zijn met een FDA keurmerk. Voor het ontwikkelen van onze producten wordt alleen gebruik gemaakt van groene energie, gewonnen uit zon, wind en water. Voor de hoeveelheid CO² uitstoot worden door ons in het amazonewoud bomen geplant. Op deze wijze produceren we CO² neutraal en geeft [ comfort zone ] iets terug aan de ‘groene planeet’ waarop wij leven.

Mocht u vragen hebben over de producten of adviezen willen, dan kunt u altijd per mail of per telefoon (06 43 02 09 92) contact opnemen. 

tranquillitty lijn 

                                                                                                   [comfort zone]

Tranquillity

ontspanning voor lichaam en geest

Vandaag de dag veroorzaakt stress volgens recente medische studies steeds meer problemen. Stress vormt ook een groot gevaar voor onze gezondheid. Stress is de instinctieve vecht- of vluchtreactie op verschillende prikkels, als we ons bedreigd of overweldigd voelen. Wanneer stress chronisch wordt, kan het leiden tot angst, slapeloosheid, lichamelijke klachten en tot moeilijk functioneren in de maatschappij.

essential lijn                                                                                           
                                                                                            [comfort zone]

Essential

de eerste stap in huidverbetering

Het ESSENTIAL systeem bevat producten voor alle huidcondities waarvoor reinigen, het verwijderen van make-up en exfoliëren onmisbaar is.

De producten zijn ontwikkeld voor de dagelijkse routine en hebben allemaal een milde werking om onzuiverheden effectief te kunnen verwijderen, zonder de beschermende laag van de huid aan te tasten.
Vrij van siliconen, parabenen en SLES. Tot 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

active pureness lijn                                                          

                                                                                               [comfort zone]

Active Pureness

zuiverend en beschermend

ACTIVE PURENESS is de oplossing om de kenmerkende onzuiverheden van een vette huid te behandelen en het ontstaan van acne te voorkomen.

Een volledige en uniseks productlijn, die de huid weer in balans brengt.

hydramemory lijn                                                  
                                                                                          [comfort zone]

Hydramemory

24 uur dubbele hydratatie

60% van het lichaamsgewicht van een volwassene bestaat uit water.

Het is van cruciaal belang om het waterniveau in het lichaam op peil te houden voor een vitale gezondheid. Daarbij is goede hydratatie essentieel om onze huid elastisch, gezond en stralend te houden

sublime skin lijn
                                                                                           [comfort zone]

Sublime Skin

versteviging van de huidstructuur en gelaatscontouren

WATER, PROTEÏNEN en LIPIDEN zijn essentieel voor de huid, zoals pilaren voor een gebouw. Deze drie pilaren zijn van belang om de huid stevigheid, veerkracht en volume te kunnen bieden.

renight lijn                            

                                                                                         [comfort zone]

Renight

bescherming en herstel door antioxidanten

Dag en nacht zijn er vrije radicalen actief in ons lichaam. Dit wordt enerzijds veroorzaakt door de natuurlijke processen in ons lichaam, zoals ademhaling en spijsvertering. Anderzijds wordt dit veroorzaakt door de omgeving waarin we leven. Vrije radicalen zijn “instabiele” moleculen die schade kunnen toebrengen aan het lichaam. Dit wordt ook wel “oxidatieve schade” genoemd.

Remedy lijn

                                                                                         [comfort zone]

Remedy

beschermend en kalmerend

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een groeiend aantal mensen symptomen als roodheid en een strak aanvoelende of prikkelende huid ervaren. De gevoelige huid neigt ernaar sterk te reageren op de elementen (wind, zon, verwarming), cosmetica en zelfs op water. “Oververzorgen”, langdurige stress en incorrect productgebruik kunnen gevoeligheid veroorzaken, zelfs bij de gezonde huid.

 body strategist lijn

                                                                                          [comfort zone]

Body Strategist

effectieve, doelgerichte anti-cellulitestrategie

De oorzaken en uitingen van cellulite, wat 4 op de 5 vrouwen treft, variëren. Het is een ontsteking van het onderhuids vetweefsel, wat in eerste instantie ontstaat door een verandering in de microcirculatie. De oorzaken kunnen genetisch bepaald zijn en in verband staan met de lichamelijke gesteldheid, hormonen en, natuurlijk, gelinkt zijn aan de lifestyle.

body active lijn

                                                                                        [comfort zone]

Body Active

your fitness assistant

De nieuwe Body Active lijn is er voor mensen die hun sportactiviteit willen intensifiëren voor een strakker silhouet en een fit lichaam. Dit systeem biedt een uniseks aanpak die bestaat uit drie stappen met praktische oplossingen. Het is geschikt voor een actieve lifestyle en heeft een gerichte werking om te gebruiken voor, tijdens en na het sporten, voor snellere en beter zichtbare resultaten. Body Active: your fitness assistant.
sun soul lijn

                                                                                        [comfort zone]

Sun Soul

gezond genieten met uv-a en uv-b bescherming

De zon laat de huid er gezond uit zien, terwijl tegelijkertijd de vitamine D-productie gestimuleerd wordt, die essentieel is voor de opname van calcium, voor gezonde botten.

Het enige dat nodig is om van deze voordelen te kunnen profiteren, is 15 minuten lang genieten van de zon! Zonnen zonder de juiste bescherming of te lange blootstelling aan de zon verhoogt het risico van huidziekten en veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering.

 

  1750pre 41b26784b375f67