[ Comfort Zone] behandelingen     

IMG 0680

Een heerlijk ontspannende well-being gezichtsbehandeling.
Na een huidanalyse door de schoonheidsspecialiste kiest u een gezichtsbehandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Uw huid wordt gereinigd en gescrubd. Ook worden uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Er wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Expert care

HYDRAMEMORY:

Een hydraterende gelaatsbehandeling. Deze behandeling is perfect voor de huidconditie die vochtarm is. De diep hydraterende hydramemory behandeling met natuurlijk actieve ingrediënten optimaliseert het hydratatieniveau van gelaat en hals.

30/60/75 min €30,00/55,00/65,00

RECOVER TOUCH:

Een herstellende en voedende gelaatsbehandeling. De producten die tijdens deze behandeling gebruikt worden zijn echte vitaminebommetjes voor uw huid, zodat uw huid er stralend uitziet en zijdezacht aanvoelt.

30/60/75 min €30,00/55,00/65,00

ACTIVE PURENESS:

Een zuiverende en ontgiftende gelaatsbehandeling.Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt.De talgproductie wordt geremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.

30/60/75 min €30,00/55,00/65,00

De Expert Care behandelingen 30 min bestaat uit tranquillity ritual, reiniging, peeling, masker en dag- of nachtverzorging.

De Expert Care behandelingen 60 min bestaat uit tranquillity ritual, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, gezichts-, hals- en decolletemassage, masker en dag- of nachtverzorging.

De Expert Care behandelingen 75 min bestaat uit tranquillity ritual, reiniging, peeling, stomen,onzuiverheden verwijderen, epileren(verven) wenkbrauwen, harsen bovenlip(kin), masker en dag- of nachtverzorging.

Expert care man

Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen zijn de gezichtsbehandelingen voor de man samengesteld met speciale Man Space producten

60 min €55,00/75,00

 

Acnebehandeling 60 min € 55,00

Bij een acne behandeling reinigen we de huid met een reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast verzorgen we een dieptereiniging, waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid verwijderd worden. Indien nodig maken we gebruik van fruitzuurpeeling.

met fruitzuurpeeling 60 min € 65,00

met algenmasker 60 min € 60,00

intake 15 min gratis

 

Huidverbetering

SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL


Celvernieuwende en verhelderende behandeling dankzij een dubbele fruitzuurpeeling van verschillende intensiteiten.Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid er geëgaliseerd en stralend uitziet.Voor alle huidcondities geschikt. Uitermate geschikt voor de verdikte huid met een ongelijkmatige teint.

45 min €55,00

 

 

SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobidomassage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume.

60 min €75,00

SUBLIME SKIN DELUXE LIFT

Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de celvernieuwing gestimuleerd. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume en de verdikte huid met een ongelijkmatige teint.

75 min €89,00

SUBLIME SKIN EYE PATCH

Een anti-aging behandeling die de tekenen van vermoeidheid rond de ogen tegengaat en donkere kringen en fijne lijntjes vermindert.

20 min €17,50

 

  Algae peeling 1

Décaar Algae-peeling (Biopeeling-Kruidenpeeling) 60min €70,00

Voor diverse huidproblemen, rimpels en verjonging.

Een van de meest effectieve behandelingen is Décaar Algae-peeling. De peeling werkt in op het natuurlijke huidproces, waarbij de vijf huidlagen iedere maand worden vervangen door een nieuwe huid. De Décaar Algae-Peeling stimuleert de natuurlijke huidcyclus, waardoor de huid sneller vernieuwt.
Deze unieke biologische kruidenpeeling van Décaar, die ontwikkeld is door een dermatoloog / kosmetoloog, is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling (hooguit wat schilfertjes). De biopeeling bevordert de celvernieuwing, verbetert de bloedcirculatie en de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Het helpt de vetbalans van de huid te herstellen en acne, littekens, rosacea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken te verminderen.
Décaar Algae-peeling Tekenen van veroudering verdwijnen, de huid vernieuwt zich en de teint wordt egaler. Een stevige oppepper die de huid meteen mooier maakt.

Werking:
-Vermindert acne en acne-littekens.(reduceert productie van talg)
-Vermindert ontstekingen (bestrijdt bacteriën)
-Verwijdert dode keratine cellen (verhoornde huidcellen).
-Verminderen van pigment- en ouderdomsvlekken.
(Evt. in combinatie met de Brightening Treatment)
-Herstellen van beschadigde cellen / Stimuleert celvernieuwing.
-Verzacht de huid
-Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels.
(Evt. in combinatie met Breath of Life/Biolifting Treatment of Revitalizing Eye Treatment)
-Verjongt de huid / regenererend. (Evt. in combinatie met Breath of Life-/Biolifting Treatment)

De Algae-peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. De behandeling is het hele jaar door toepasbaar en is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Omdat de Décaar Algae-peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Décaar huidverzorgingsproducten thuis voor de klant noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Algae-peeling zelf, dus meer resultaat.

Ingrediënten:
Pepermunt olie, Melisse (Citroenkruid), Algae, Duizendblad en Calendula (Goudsbloemextrakt)

 

Japanse gelaatsmassage 30 min/€ 30,00

De Japanse Gelaatsmassage is uniek en kan met geen andere gezichtsmassage vergeleken worden. Het is een verfijnde, reinigende massage die de oppervlakkige en diepere gezichtsweefsels en -spieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. De massage maakt de huid strakker, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Het resultaat is niet alleen een natuurlijk facelift-effect, maar ook een harmonisatie van het lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het is een bijzondere en weldadige ervaring.

Wat doet de Japanse Gelaatsmassage?

- het geeft een algemene anti-aging met een natuurlijk facelift-effect

- het verbetert de doorbloeding in het gelaat

- het verfijnt de huidstructuur

- het stimuleert de huid, ook rondom de ogen

- het verheldert de huidteint

- het verheldert de ogen

- het normaliseert de huidfuncties

- het geeft lippen meer vorm en volume

- het geeft een algehele ontspanning

- het normaliseert de energiecirculatie in het hele lichaam

- het werkt harmoniserend bij emotionele onbalans

- het werkt heel goed bij migraine, stijve nekspieren, slapeloosheid enz.

 

Fruitzuur Peeling kuur 4x

Een fruitzuurpeeling is een ideale behandeling om uw huid op te frissen.

Ongewenste pigmentveranderingen, fijne lijntjes, littekens, acne en onregelmatigheden van de huid kunnen grondig worden aangepakt.

[Sublime Skin Double Peel kuur]

De innovatieve double peel facial bevat een sterke blend van melkzuur, AHA en vitamine C. Ideaal voor een huidconditie die teveel talg produceert en oneffenheden, fijne lijntjes en dofheid vertoont. Deze blend verwijdert veilig en effectief de dode huidcellen van de epidermis, wat resulteert in een verhelderde, vitale en zachte huid. 

De methode in kuur verband is een goede behandelmethode voor :

- een huid met acne of acne littekens

- een verouderde en /ofverslapte huid

- een huid met pigmentatie problemen

- een huid die fijne (droogte-) lijntjes vertoont. Preventief anti-aging

- een vale (rokers) huid

Losse behandeling € 55,00

Kuur 4 x behandelingen [SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL] twv € 55,00 

nu voor maar € 180,00

(in overleg kuur voor meer of minder behandelingen)

 

Zorgverzekeraars

Beautyzone is lid van het ANBOS schoonheidsstudio dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Beautyzone is lid van deze brancheorganisatie, wat garant staat voor goede en verantwoorde behandelingen.

Wat betekent ANBOS voor u?

De ene schoonheidsspecialist is de andere niet. Als lid van ANBOS is Beautyzone rechtmatig gevestigd en in het bezit van vakdiploma’s. Wij werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgen regelmatig vak gerelateerde workshops om onze dienstverlening nog verder uit te breiden en verbeteren. Door deze expertise kunnen wij u deskundig advies geven over de mogelijkheden van (schoonheids)behandelingen zoals acne. Een ANBOS-lid weet dat iedere huid verschillend is en daarom ook verschillend behandeld moet worden. Behandelingen als acne kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door een merendeel van zorgverzekeraars. Lees hiervoor altijd de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar om te weten of deze behoort tot de groep die geheel of gedeeltelijk jouw behandeling vergoedt. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de ANBOS-schoonheidsspecialist ook bij ANBOS geregistreerd staat én is opgenomen in het informatiesysteem. Beautyzone staat geregistreerd en is opgenomen in dit systeem.

Onder documenten op de website van Anbos (zie link onderin) vindt u het voorlopige overzicht voor 2017.

De meeste polisvoorwaarden zijn bekend, maar controleer altijd nog even uw eigen polis voor de meest actuele informatie.

Anbos website:https://www.anbos.nl/consument/schoonheidsspecialist/zorgverzekeraars

 

 

Online afspraak maken